Auto 7 Noiembrie 2017 17:33 de Clara Vacaru
Proiectul de lege prin care persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea masinilor vor fi pedepsite cu inchisoare de pana la doi ani a fost aprobat de Senat si mai are nevoie doar de votul Camerei Deputatilor pentru a intra in vigoare.

La jumatatea lunii aprilie, in Parlamentul Romaniei a fost depus un proiect de lege pentru eliminarea persoanelor care solicita in mod necuvenit sume de bani pentru parcarea masinilor in locuri publice.

Proiectul a fost initiat ca urmare a faptului ca, in unele cazuri, refuzul soferilor de a plati nejustificat taxe de parcare s-a soldat cu diverse daune pentru masini, iar legislatia actuala prevede doar amenzi pentru "parcagii".

Citeste mai multe pe automarket.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.