Auto 5 Noiembrie 2019 16:26 de Clara Vacaru
Skoda a publicat primul teaser video cu noua generatie Octavia. Modelul producatorului din Mlada Boleslav va avea dimensiuni mai mari comparativ cu actuala generatie, tehnologii moderne la interior si versiuni plug-in hybrid.

In urma cu cateva zile, Skoda a publicat o serie de informatii referitoare la noua generatie Octavia. Tot atunci, constructorul din Mlada Boleslav a oferit si o serie de fotografii cu modelul acoperit cu camuflaj.

Acum, Skoda a publicat primul teaser video cu viitoarea generatie Octavia. Cehii scot in evidenta cateva detalii de caroserie, dar si semnatura luminoasa a farurilor. Conform reprezentantilor Skoda, noua generatie Octavia va putea fi echipata cu faruri Matrix cu LED.

Citeste continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.