Auto 7 Noiembrie 2019 14:53 de Clara Vacaru
BMW a publicat primele imagini si detalii referitoare la versiunea M2 CS. Varianta extrema pregatita de constructorul german este echipata cu motorul de 3.0 litri de 450 CP. Clientii vor putea alege fie o cutie de viteze manuala, fie una automata cu 7 trepte si Drivelogic.

La jumatatea anului 2017, BMW a readus in gama denumirea Club Sport (CS), iar primul model care a primit acest indicativ a fost M4. Cateva luni mai tarziu, o serie de zvonuri anuntau pregatirea unei versiuni M2 CS. Zvonurile s-au dovedit reale, iar in urma cu doar cateva luni, un prototip de teste a fost surprins pe circuitul german de la Nurburgring. Citeste continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.