Auto 29 Mai 2013 01:20
 Uneori e bine sa-ti amintesti de lucrurile extraordinare din propriul trecut. Aston Martin CC100 Speedster Concept asta face si ne incanta simturile.
Aston Martin celebreaza in acest an aniversarea de 100 de ani, iar britanicii nu puteau sa nu aminteasca, cu acesta ocazie, si de traditia foarte bogata in motorsport. Au facut-o cu stil, prin prezentarea unui concept care se vrea o interpretare moderna a celebrului DBR1, care a debutat in 1956.

Noul Aston Martin CC100 Speedster Concept urmeaza linia generala a modelului initial, dar tehnologia este ultramoderna si observam instant abundenta de fibra de carbon si cockpit-ul modern, cu comenzi amplasate in stilul celor prezente in masinile de curse, cu influente clasice. Este o aparitie aparte acest concept si, cu toate ca nu va... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.