Auto 19 Martie 2013 01:20
Un prim test cu noua Dacia Sandero Stepway, model mult mai reusit la nivelul designului si interiorului decat prima generatie. Cum se comporta si cat consuma?
Ca o persoana care a urmarit era moderna a lui Dacia inca de la inceput, am fost foarte curios sa testez noul Logan pentru a vedea cat de mult a evoluat modelul de capatai al constructorului in cei aproape noua ani de la lansarea sa. Asadar, am programat un test cu Logan-ul motorizat de noul propulsor turbo de 0,9 l si 90CP, insa din pacate (sau din fericire), o modificare de ultim moment a facut ca in loc de acesta sa-mi fie pus la dispozitie “starul” noii game, versiunea Stepway a lui Sandero.

Ca si in trecut, Stepway este in esenta un Sandero caruia i-a fost aplicat un tratament “off-road”, care il face sa arate mult mai bine. Totusi, chiar ignorand detaliile extravagante, este usor de observat evolutia reusita la nivel stilistic, comparativ cu generatia precedenta, si asta in conditiile in care designul vechiului Sandero a fost mult mai reusit decat al Loganului. Francezii s-au tinut de cuvand, respectand intocmai strategia anuntata inca de acum doi-trei ani, conform careia Dacia va primi un design... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.