Auto 26 Iulie 2013 01:20
 Ce te face sa urasti asfaltul si sa-ti doresti doar trasee desenate de tine, din volan? Jeep Wrangler, legendarul model american pe care l-am testat in Romania.

Europenii nu fac asemenea masini in 2013. Din fericire, le fac americanii. Jeep Wrangler este o experienta aparte pe sosea si una magnifica atunci cand o parasesti voluntar si zambind cu toata fata.

Wrangler a evoluat de-a lungul timpului, dar niciodata radical. A ramas un tot teren ultracapabil, iubit de americani si admirat de europeni, o masina de lifestyle pe care n-o cumperi pentru utilitate, ci din pasiune pentru aventura. Si din dorinta de a fi altfel, cel putin in Europa. Este unul din foarte putinele modele caruia ii poti ierta o multime de defecte, pentru cum te poate binedispune cand esti la volan.

Primul contact cu masina este unul aparte. Nu te repezi la volan, ci... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.