Auto 26 Martie 2015 01:20
Am testat, conducand pe partea stanga, cele mai noi motoare diesel de la Opel. Si, poate ciudat, m-a impresionat mai mult motorul mai mic!
Opel m-a invitat in Irlanda pentru a testa doua dintre cele trei motoare diesel care fac parte dintr-o ofensiva care presupune lansarea a 27 de modele noi si 17 motoare pana in 2018. De ce au ales Irlanda pentru acest eveniment de anvergura, la care au participat circa 550 de jurnalisti pe parcursul a doua saptamani? Explicatia a venit in primele minute ale conferintei de presa. In 1996, Opel lansa aici noul, pe atunci, Vectra Caravan cu motorizare diesel si cum actualul eveniment a fost centrat in jurul propulsoarelor diesel, s-a dorit o subliniere eleganta a evolutiei Opel la acest capitol. Desigur, au contat si frumoasele peisaje din muntii Wicklow, in jurul capitalei Dublin.

Pentru mine a fost o premiera in ale condusului, pentru ca, asa cum stiti, irlandezii conduc pe partea gresita a drumului. Evident, ei au aceeasi parere... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.