Auto 15 Martie 2017 00:36
Exclusive BMW xDrive Experience a luat startul in Bucuresti. Este cel mai important eveniment pe care marca il organizeaza BMW pentru clientii din Romania in acest an. Cu participarea intregii retele, evenimentul va fi organizat pe parcursul a 3 luni si va include aproximativ 50 de zile de prezntari. Vor fi implicate 12 orase, 13 locatii cu participarea tuturor celor 14 dealeri autorizati BMW.

„Experienta de condus este cel mai puternic argument de vanzare BMW. Sloganul <<Placerea de a conduce>> este cu adevarat definitoriu pentru marca. De aceea acesta este cel de-al 10-lea an consecutiv cand organizam un eveniment de condus de amploare”, explica Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

Si in acest an gama de modele BMW X va fi in prim plan. O flota de 12 modele BMW X1, X3, X4, X5 si X6 sunt la dispozitia clientilor pentru experiente in off-road, ca o demonstratie extrema, intr-un spatiu foarte bine controlat. Modelele isi vor demonstra capacitatile de control si tractiune in conditii deosebit de dificile, o dovada a faptului ca modelele BMW nu sunt remarcabile pe sosea, dar ofera si performante si in conditii dificile, asa cum este vremea extrema de iarna, de exemplu.

Gama BMW X si modelele cu tractiune integrala ocupa o pozitie speciala in portofoliul marcii. In acest moment 3 din 5 modele vandute sunt un BMW X, in timp ce mai bine de 4 din 5 modele sunt echipate cu sistemul inteligent BMW xDrive. Si cota totala de vanzari este in crestere, avand in vedere ca acum sistemul de tractiune integrala inteligenta este disponibil acum pe toate modelele marcii, de la BMW Seria 1, la BMW X6.

Debut pentru BMW Seria 5

Totodata, evenimentul marcheaza debutul noii generatii BMW Seria 5 pe piata din Romania. Cel mai de succes sedan business din toate timpurile a fost vandut la nivel global, pana acum, in peste 7,6 milioane de exemplare. Noul BMW Seria 5 este disponibil pe piata din Romania incepand cu 41250 Euro fara TVA pentru versiunea 520d.

Noul model respecta traditia si ofera o experienta exceptionala de conuds construita pe baza unui sasiu exceptional si o gama extinsa de premiere tehnologice. De exemplu, BMW Seria 5 este primul model din gama care combina tractiunea intergrala inteligenta cu Integral Active Steering (puntea spate directoare). Nu lipsesc amortizoarele controlate electronic (Dynamic Dampers Control) si barele antirului active (Dynamic Drive).
Cu pana la 100 kg mai usor, in ciuda extinderii de echipamente optionale, cel mai bun coeficient aerodinamic din segment (CD 0,22) si o gama larga de sisteme BMW EfficientDynamics, noul BMW Seria 5 este cu pana la 12% mai eficient fata de modelele generatiei anterioare, in contextul unui plus de putere si performante. In plus, sistemul de reglare a emisiilor diesel SCR, cel mai sofisticat de pe piata, este disponibil standard la toate versiunile diesel.

Citeste si:
Noul BMW Seria 5 xDrive este o masina completa si are un pret corect
TEST-DRIVE. Noul BMW Seria 5...

Noul BMW Seria 5 marcheaza debutul celei de-a cincea generatii BMW iDrive care vine cu un meniu revizuit pentru o ergonomie crescuta. Icoanele din ecranul principal (pentru sistemul de navigatie, functii entertainment, setari automobil, BMW Connected Drive etc.) sunt acum panouri active si afiseaza informatii precum harta sistemului de navigatie in timp real. Acum ele pot fi aranjate dupa preferinte utilizatorului. In versiune de top, sistemul iDrive foloseste un ecran high-resolution de 10,25 toli (26,04 cm). Sistemul poate fi operat cu ajutorul controlerului cu touch, prin comanda vocala sau prin gesturi, dar si prin functia touch a ecranului central iDrive. Sistemul ofera si o alta solutie unica in industria auto, integrarea wirless a functiei Apps. Astfel, o serie de aplicatii de pe telefonul mobil pot fi folosite in sistemul iDrive al automobilului, fara a fi nevoie de o conectare cu cablu USB sau orice actiune asupra telefonului, arata BMW in comunicatul de presa remis 9AM.ro.

Citeste si:
Test Drive BMW M235i xDrive - Spirit alpin
Test Drive BMW M235i xDrive -...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.