Auto 12 Aprilie 2017 13:02
Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, desfasoara pe perioada a 3 luni, incepand cu 15 martie 2017, o campanie adresata posesorilor BMW, in cadrul careia acestia sunt recompensati pentru o activitate foarte simpla: faptul ca isi conduc automobilele. In primele 3 saptamani de desfasurare a campaniei s-au inregistrat peste 100 de inscrieri, cel mai avansat participant avand deja 2200 km parcursi in concurs.

Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, desfasoara pe perioada a 3 luni, incepand cu 15 martie 2017, o campanie adresata posesorilor BMW, in cadrul careia acestia sunt recompensati pentru o activitate foarte simpla: faptul ca isi conduc automobilele.

Acest proiect, dezvoltat cu sustinerea BMW Romania, a fost gandit sub forma unei provocari la care pot participa cu succes toti cei care apreciaza momentele petrecute la volanul automobilelor lor BMW.

Miza principala a provocarii este un weekend prelungit pentru 2 persoane la München - acolo unde povestea BMW a inceput acum 101 ani - care va oferi oricarui pasionat al brandului o experienta completa BMW: vizite la BMW Welt si BMW Museum, test drive cu un automobil BMW in München si alte surprize pregatite de organizatori. In plus, participarea activa la competitie aduce premii garantate constand in verificari si operatiuni gratuite de service la BMW Proleasing Motors.

#RoadToBMWWelt - o cursa pentru oricine are un BMW

Proiectul #RoadToBMWWelt a fost dezvoltat sub forma unei curse, in cadrul careia orice persoana care conduce un automobil BMW se poate inscrie pe website-ul www.bmwproleasing.ro/roadtobmwwelt in perioada 15 martie – 15 iunie 2017, si, cu conditia sa parcurga pana la finalul perioadei distanta de 2.998km la volanul automobilului cu care s-a inscris, va participa in mod automat la tragerea la sorti pentru calatoria la BMW München oferita. 2.998 km reprezinta echivalentul distantei dus-intors de la reprezentanta BMW Proleasing Motors din Ploiesti pana la BMW Welt München.

De asemenea, incepand cu primii 300km parcursi in concurs, toti participantii la „cursa” catre BMW München vor beneficia de premii garantate, constand in verificari si operatiuni gratuite in service-ul autorizat BMW Proleasing Motors: verificari mecanice, citire coduri de eroare, reglare geometrie roti etc.

“Doua principale motive au stat in spatele proiectului #RoadToBMWWelt. In primul rand, stim cu totii ca BMW este un brand care naste pasiuni - cel mai puternic brand din industria auto la nivel mondial - si aceasta pentru ca posesorii BMW se bucura ca nimeni altii de momentele petrecute la volanul automobilelor lor. Iar #RoadToBMWelt isi doreste sa sarbatoreasca chiar aceasta bucurie, recompensand fanii pentru ca fac ceea ce le place, pur si simplu. In plus, chiar daca ne asumam un efort suplimentar pe perioada celor 3 luni de campanie prin oferirea de verificari si operatiuni gratuite ca premii garantate in cadrul cursei, ne dorim sa atragem atentia asupra beneficiilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de un service autorizat BMW.” declara George Jercan, Aftersales Manager la Proleasing Motors.

Citeste si:
Asociația Montană Carpați lansează proiectul "Plasticul apă nu se...
Asociația Montană Carpați...

In primele 3 saptamani de desfasurare a campaniei s-au inregistrat peste 100 de inscrieri, cel mai avansat participant avand deja 2200 km parcursi in concurs. Pentru participantii care parcurg in mod uzual distante mai scurte sau pentru cei care se inscriu in provocarea #RoadToBMWWelt mai aproape de finalul concursului, Proleasing Motors ofera posibilitatea acumularii de kilometri bonus, care ii vor aduce pe inscrisi mai aproape de extragerea pentru Marele Premiu fara ca ei sa parcurga distantele in realitate. Fiecare participant la cursa are acces intr-un cont de concurs propriu, in care poate vizualiza toate metodele disponibile de acumulare bonusuri, isi poate actualiza numarul de kilometri parcursi si poate revendica premiile garantate pentru care este eligibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.