Noul VW Golf GTD le ofera fanilor motoarelor diesel cam tot ce se poate la acest nivel. Putere din plin si consum foarte mic.

Volkswagen a prezentat astazi noul Golf GTD, model care s-a impus de-a lungul timpului, ca un fel de GTI diesel. Vorbim despre cea mai puternica versiune Golf diesel, aratata chiar inainte de noul Golf GTI.

Noul VW Golf GTD vine cu suspensie sport, faruri si stopuri fumurii, iesire dubla a esapamentului si un interior cu scaune cu tapiterie speciala, retro, volan cu partea inferioara plata si alte cateva detalii specifice acestei versiuni. Este destul de discret ca aparenta, trebuie sa stii despre ce e vorba ca sa-l identifici dupa grila fata specifica si detaliile de exterior.

Vechiul VW Golf GTD ofera 170 CP dintr-un motor turbodiesel de 2 litri. Noul GTD vine cu un motor... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.