Auto 3 Aprilie 2013 01:20
 Arata cu totul altfel si vine cu un interior dominat de doua mari monitoare. Noul Citroen C4 Picasso va fi, cu siguranta, remarcat pe sosele.

Dupa ce ne-a aratat conceptul Technospace, Citroen a prezentat astazi si versiunea de serie. Noul Citroen C4 Picasso vine cu un design complet nou si un interior mai digitalizat decat pana acum.

Exteriorul noului Citroen C4 Picasso este aproape identic cu cel al conceptului Technospace, dar ne asteptam la asta. La fel cum am avut ceva timp sa ne obisnuim cu noua parte frontala, construita pe principiul etajarii blocurilor optice. Este o solutie care a revenit oarecum la moda. Dupa Juke, iata ca si noul C4 Picasso, dar si noul Jeep Cherokee abordeaza o asemenea linie de stil.

Imi place? Nu stiu inca. In poze, Nissan Juke mi s-a parut urat, dar cand l-am vazut pe viu, mi-am schimbat parerea. Asa ca voi decide daca noul C4 Picasso imi place sau nu dupa... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.