Auto 22 Mai 2013 01:20
 Noul Mercedes S-Klasse este prezentat de nemti la superlativ. "Cea mai buna masina din lume" se lauda cu consumuri record si lipsa completa a becurilor clasice.
Lansarea unui nou model din clasa de lux este, cu atat mai mult atunci cand implica unul dintre cei 3 mari constructori premium germani, o sarbatoare pentru pasionatii de masini. Asta pentru ca vedem la ce nivel s-a ajuns cu tehnologia acestui domeniu. Si nu e vorba doar de motoare puternice si foarte economice, performante si lux, ci mai ales de sistemele de siguranta si dinamica.

Astazi e randul celor de la Mercedes sa impresioneze domeniul auto cu noua generatie S-Klasse. Un model deosebit, in conditiile in care Maybach a intrat in conservare, iar noul Mercedes S-Klasse trebuie sa-i preia nisa, adica sa raspunda nu numai cerintelor de lux, ci si celor de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.