Auto 7 Octombrie 2014 01:20
Mercedes a prezentat noul Mercedes AMG GT, un supercar ale carui caracteristici sunt mai degraba compatibile cu ale noului Porsche 911.
Mercedes-AMG GT a fost indelung asteptat, fiind al doilea model dezvoltat in-house de Mercedes AMG, dupa ruptura de McLaren. Noul supercar german inlocuieste modelul SLS AMG, de asemenea dezvoltat doar de Mercedes AMG, dar vine cu o noua directie, la figurat vorbind.

La prima vedere, Mercedes-AMG GT nu pare din aceeasi categorie cu SLS AMG. Este mai mic, parca nu are linia impunatoare a lui SLS si nici vorba de artificii exotice gen portiere butterfly. In rest, aceeasi reteta, dar parca la o scara mai mica - capota lunga si habitaclul impins mult in spate. Farurile sunt cumva apropiate ca linie de cele ale modelelor normale de la Mercedes, iar o parte din aroma de retro a disparut. Spatele... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.