Auto 20 Martie 2013 01:20
 Opel Adam este cel mai sic model de la Opel, dar preturile nu sunt deloc exagerate. O masina frumoasa, destinata in special tinerilor.

Desi nu s-a lansat inca in Romania, Opel Adam, modelul de lifestyle al celor de la Opel are deja preturi pentru tara noastra. Mai mult, primul client roman a configurat deja masina.

Opel Adam este modelul in care cei de la Opel isi pun mari sperante, atat la nivelul vanzarilor, dar si ca imagine pentru marca germana. Este un model de clasa mini, citadin, cu posibilitati foarte vaste de personalizare, destinat in primul rand tinerilor. Probabil va seduce si foarte multe femei. Arata bine foarte bine, tineresc, doar cu caroserie in 3 usi si un interior care ii va tenta serios pe cei dependenti de tehnologie si gadget-uri.

Fiind un model de lifestyle, ma asteptam la preturi ceva mai mari. Dar, surprinzator, preturile lui Opel Adam pornesc de la... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.