Auto 1 Aprilie 2013 01:20
 La noi, noua Dacia Logan are cel mult 90 CP. La suedezi insa, a ajuns la 400 CP. E adevarat nu pentru oricine si nu oriunde, ci in comapionatul lor de turisme.
Ar fi o exagerare sa spunem ca Dacia a topit inimile scandinavilor. Dar cu siguranta va rezona cu spiritul razboinic al batranilor vikingi care a mai ramas in sangele nordicilor. De fapt, pana si Chuck Norris s-ar putea afisa demn la volanul Loganului in forma pe care a luat-o berlina pentru a concura in campionatul scandinav de Touring Car (Scandinavian Touring Car Championship – STCC).

Specificatiile masinii sunt absolut impresionante: o masa proprie pana in 1.100 kg, o herghelie de peste 400 de cai putere livrati de un V6 din grupul Renault-Nissan care animeaza rotile spate printr-o cutie de viteze secventiala cu sase trepte. Performantele rezultate sunt pe masura: demaraj 0-100 km/h in... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.