Auto 12 Iulie 2013 01:20
 Cum ar fi sa-ti lasi masina la intrarea in parcare, aceasta sa caute singura loc, sa parcheze si sa vina inapoi la o simpla comanda? Volvo spune ca se poate.
Volvo XC90 este cel mai batran model din gama suedezilor. Are deja 10 ani de productie, prea mult pentru orice alt model al vreunui producator.

Pentru a compensa cumva aceasta cariera mai mare decat e cazul, suedezii ne anunta ca noua generatie va debuta anul viitor, cu o serie de premiere mondiale in materie de siguranta. Desigur capul de afis este directia autonoma, in anumite cazuri. Se vorbeste mult despre masinile autonome, Google testeaza de zor, o fac si altii, dar nu cred ca sunt chiar aproape de productia de serie.
Insa, sistemul oferit de Volvo se apropie de aceasta idee, in conditiile prezente, fara a fi nevoie de... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.