Auto 15 Martie 2016 14:40
Firma fondata in Molsheim, Franta de Ettore Bugatti (cetatean de origine italiana) in 1909 a lansat saptamana trecuta succesorul lui Veyron. Bugatti Chiron a fost denumita astfel dupa un centaur care infatisa puterea combinatiei dintre om si monstru, in acest caz punandu-se accentul pe relatia dintre om si masina. Bugatti tocmai a lansat si paleta de culori in care aceasta poate fi achizitionata, pentru delectarea ochilor celor pasionati de hypercar-uri.
Cifrele sunt cu adevarat impresionante, daca e sa luam in calcul comparatia intre succesor si predecesor. Veyron aveam 1183 de cai putere, pe cand noul lansat Chiron are 1479 de cai putere, iar la viteza maxima rezervorul se va goli in doar noua minute! Avand in vedere ca aceasta opera de arta ajunge de la 0 la 100 in 2,4 secunde, cine mai tine cont de faptul ce ramai fara benzina dupa 9 minute? Exclusivitatea este data de faptul ca masina va fi produsa in doar 500 de exemplare, la un pret de peste 2.000.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.